Vasárnap esti csendélet

2011-11-21

sponsored links


Életkép. Este 10 óra. Vasárnap. Konyhaasztal. Egy száradásnak induló virágcsokor a vázában. Három laptop. Egy pohár vörösbor. Egy pohár sör. És mi ketten, ahogy bõszen püföljük a billentyûzetet és dolgozunk a laptopok fölé görnyedve. Igazi vasárnap esti idill. :)

Hogy miért? A hétvégék könnyen elúsznak. Az ember eltervezi, hogy mi mindent csinál meg vasárnap estig, mielõtt a munkahét elkezdõdik, aztán egyszer csak ott áll, hogy vasárnap 6 óra és bummm... a tervezett tennivalókból még egy sincs kipipálva. Fõleg, hogy a szombat nagy része betegen ágyban fekvéssel telt el. Az ilyen hétvégék a rémálmaim. Mert utánuk mindent hétköznap kell bepótolni. Az e miatt elmaradt munkamennyiséget meg hétvégén. Ördögi kör. A múlt heti betegeskedés meg épp eleget borított a normális kerékvágáson ahhoz, hogy most a fent leírt õrültek háza legyen. :) Sebaj, egy kis plusz energia, aztán minden újra egyenesbe áll. :)

A most következõ fogás még szombaton készült, osztatlan sikert aratva (a köretrõl alkotott véleményeink már eltértek, de ezt majd késõbb). :)

Bárhány fõre elkészíthetõ, csak megfelelõ adagnyi húst kell ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/11/vasarnap...

sponsored links

Keres?s