Variációk sütõtökös muffinra

2011-10-16

sponsored links


Gyönyörû õszi napjaink vannak, ma is ki lehet ülni simán a teraszra és begyûjteni a napi fényadagot.
Valamelyik nap vettem két kisebb sütõtököt, de a krémleveseket kissé már unom, valamit sütni akartam. Még nem álltam át a plusz sok idõrõl a szinte semmire, ezért nem bonyolult receptek jártak a fejemben.
Na meg! Ez az uzsonna mizéria! Kész vagyok tõle. Mindig utáltam csomagolni magamnak elemózsiát dobozkákba stb., de most kénytelen vagyok. Elõször is 6 után nem eszem, viszont 7 körül érek haza. Tehát kénytelen vagyok valami étket magammal vinni. Vagy nem eszem a hét öt napján.  Mondjuk van, amire ez is megoldás lenne... De ezt kissé drasztikus módszernek érzem azért.
Szóval marad az állandó vekengés, hogy mit csomagoljak magamnak. Sosem volt tehetségem az elõre tervezésben ilyen téren, így aztán marhára nem egyszerû. Esténként meg nem is vagyok hajlandó ezzel foglalkozni, tehát a másnapra fõzikélés gyakorlatilag kizárva. Van két olyan nap a héten, amikor a délelõttöm szabad, azt hiszem, azok lesznek erre kijelölve. És azt hiszem, kénytelen leszek valamiféle heti menüket is összeállítani. De ez a lehetõség egyelõre kissé elborzaszt. Ugyanis olyan érzésem van tõle, hogy semmi másról nem szól az élet, mint az evésrõl. Ami azért így önmagában kifejezetten unalmas cucc.
Viszont a fõzés meg marhára hiányzik, ezért aztán reménykedem, hogy a kettõ kiegyenlíti majd egymást.

Idõközben felfedeztem egy üzletet, ahol lehet kapni füstölt mandulát. Lehet persze, hogy ez csak nekem újdonság. Sajnos rákattant a család. De azért odáig még nem jutottunk el, amit az üzlet tulajdonosa mesélt, hogy van egy vevõje, aki minden áldott este ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Makkakonyha/~...

sponsored links

Keres?s