Vaníliás-meggyes zabpelyhes keksz
sponsored links
Vegyünk egy jól bevált receptet, adjunk hozzá ezt-azt és már is egy új ízvilágot kapunk. Amióta elõször elkészítettem a sima diós változatát, rajongással fogyasztják. Ha váratlan vendégek jönnek és van kb. fél óránk, igazán meglephetjük a társaságot. De ha elõre dolgozunk dobozban több napig is eláll. Vagyis a sima vagy a diós, mert nagyobb adagokat készítek, de a meggyesrõl sajnos nem tudok információval szolgálni, mert egybõl elfogyott.
Íme, az elsõ diós változat, amit ITT találtok. Most hagyjuk ki a diót, de a többi alapanyagra szükségünk lesz, valamint egy marék friss vagy befõtt (jelen esetben) meggyre, 1 vaníliás cukorra és két kanál vanília kivonatra. Amikor eljutottunk a végére, hogy a meggy is belekerül, ne sajnáljuk és trancsírozzuk össze. Most nem az a célunk, hogy ...