Vaníliás maskarpónés torta

2011-12-06

sponsored links


Mostanában elég sokat sütök, fõzök olyan tempóban, hogy nem gyõzöm õket meg osztani. Ezért most nem készítésük sorrendjében fogom "tálalni" hanem, ahogy aktualizálni tudom.

Nagy fiam 5. én töltötte a 13. életévét, ez alkalomból azt kérte süssek neki vaníliás tortát. Többször elkészült már de most nem egészen úgyan úgy, de valószínû, hogy eztán csak így készül.
Na igen, azért nem ment minden olyan simán. Ez a krémet ugyanis fõzés nélküli Gálával szoktam csinálni tejszínnel tejjel. Na de most bambaságom Gálának ugyan Gálát vettem, de fõzõset. Amikor tudatosult bennem, kicsit mérges voltam magamra a túlzott maga biztosságomért, mert ugye nekem nem kell ám elolvasni a hátulját, minek hisz úgyis németül íródott. Na igen, de ha megteszem, rájövök, hogy nem azt a terméket viszem haza mint amelyiket szándékoztam.
Na de mindegy volt már...Születésnap elõ estéje, bolt 20:00 kor bezárt az utolsó is. Így neki álltam ezzel elkészíteni. 4 dl tejjel és 4 dl tejszínnel kikevertem a 3 zacskó pudingot burbon vaníliásat, 4 kanál cukrot tettem hozzá és ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2011/12/va...

sponsored links

Keres?s