Vaníliás, gesztenyés koszorú

2012-11-08

sponsored links



Rengeteg blogon látni kelt tésztából készült koszorút, többnyire fahéjas, vagy kakaós változatban. Mivel imádom a különbözõ formázásokat én sem maradhattam ki az elkészítésébõl. A kedvenc briósom tésztáját használtam hozzá, vaníliapudinggal és gesztenyével töltöttem meg. Készítettem már hasonlót gesztenyés fonatok néven fut a blogon, csak akkor mini változatban és nem koszorúra formázva.

Hozzávalók:

50 dkg finomliszt
5 dkg vaj
10 dkg porcukor
2,5 dkg élesztõ
2,5 dl tej
3 tojás sárgája
csipet só

A töltelékhez:
4 dkg fõzhetõ vaníliás pudingpor ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/TcskbogrKonyh...

sponsored links

Keres?s