Vaníliás cukor

2011-12-26

sponsored links


Telis-tele vagyok képekkel és receptekkel, amiket szépen, ahogyan idõm engedi, kezdem majd feltölteni az oldalra, addig is egy kis gasztro aji, ma viszem a kiszemelthez...
Úgy döntöttem, eljött az ideje a vaníliás cukor házi elõállításának! Miközben készült, na már akkor megállapítottam, hogy a boltihoz valóban nem sok köze van....hogy pontosabban fogalmazzak, csak névrokonok, semmi más! Hogy miért vártam eddig az elkészítésével, azt magam sem tudom, miközben, (azt hiszem nem meglepõ) rendszeres használója vagyok ennek a terméknek..
Ráadásul, az egész mûvelet nem tart tovább pár percnél és ha nincsen robotgépünk, akkor is elkészíthetjük...összedobjuk a két alkotóelemet, és már tölthetjük is az üvegbe õket! A robotgép segítségével tetszõleges finomságúra tudjuk õrölni az egészet, igencsak rövid idõ alatt!
Érdemes elkészíteni, nem kell többet a tasakos vanilin cukrot vásárolni és bármihez is tegyétek ezután, garantáltan sokkal finomabb lesz! Igaz, hogy a saját készítésûnek a hátoldalán nem találhatóak képes receptek, de ennek hiánya talán más módon is orvosolható...:)

Hozzávalók ...

Folytats a blogon ... insalatadipolpo.blogspot.com/2011/12/...

sponsored links

Keres?s