Valóra vált álom

2011-12-13

sponsored links


Egészen hihetetlen számomra, hogy ez a századik blogbejegyzésem! Az eddigi 99 bejegyzésben benne van az elmúlt 11 hónapom. Tökéletesen látom benne a rossz és jó napjaimat, ezek a torták és a hozzájuk fûzõdõ történetek nagyon meghatározták ezt az idõt. A tortamániám egy õrült szerelemmé nõtte ki magát és azt hiszem, minden szabad gondolatomat ez köti le. Ez idõ alatt voltak nehéz pillanatok, bizony, volt, hogy bõgtem, mert valami nem sikerült - szerencsére talán csak egyszer! Vagy egészen egyszerûen úgy éreztem, hogy soha-de soha nem tudok egy igazán szép tortát elkészíteni. Persze az utóbbi idõben már egyre inkább tetszik a végeredmény.
A legmeghatározóbb élmény, ami számomra a legnagyobb próbatétel volt, az természetesen az esküvõi torta. Igyekeztem az álom tortát elkészíteni, nagyon komoly elvárásokkal voltam magam felé, sok-sok álmatlan éjszaka után sikerült csak tudatosítanom magamban, hogy kész, sikerült és elégedett vagyok.
Szinte minden bejegyzésben volt egy kis történet. Sokszor mesélek magamról, vagy a tortával kapcsolatosan, esetleg valami érintõleges témáról - hiszen ez is én vagyok.
Ami  viszont a legfontosabb, a homoktorta blog nektek szól, kedves olvasóim! Mert mi értelme lenne írogatnom, csak úgy, önmagamnak? Néha egészen feldobja a napomat egy-egy visszajelzés, vagy ha látom az adott bejegyzés statisztikáját. Annyira jó érzés számomra, amikor e-mailt kapok és akár személyes megjegyzések vannak benne, sõt van, hogy a véleményemet kéritek ki. Néha el sem hiszem, hogy ennyien kíváncsiak a tortáimra, a blogomra, rám.
A legfontosabb, amit a blog kapcsán kaptam az nem más, mint hogy nagyszerû embereket ismerhettem meg! Közös ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/12/valor...

sponsored links

Keres?s