Valenti napi programok
sponsored links
Fõzni jó. Együtt fõzni még jobb. Élményt ajándékozni úgy, hogy abban mindketten részt vettek pedig a legjobb.
Bor & Gasztro óráinkon az alkalomhoz illõ borsor mellé - amelyet Kozári István somellier választ ki - Chef Maki készít izgalmas bor falatokat. István elmondása szerint minden egyes alkalmat kísérletként élnek meg Makival és nagyon élvezik, hogy borokat próbálnak ki ételekkel és ahelyett, hogy szabályokról mesélnének hosszasan, megmutatják a vendégeiknek, hogy mi illik mihez. Elmondása szerint nincs szabály, hogy a borhoz az ételt vagy az ételhez a bort választják ki. Együtt dolgoznak, ízekrõl, karakterekrõl beszélgetnek és próbálják a legjobb kombinációkat összeállítani Makival. Maki javasol néhány fogást, István pedig néhány bort, amit mindenképpen szeretnének kibontani és megmutatni. Aztán jön az alkudozás. Gyõzködik egymást, változtatnak a menün, a sorrendeken és néhány nap emailezés, beszélgetés után kialakul az ételsor és hozzá a borok. Általában hat bort terveznek kinyitni egy este, de sokszor elõfordul, hogy nem tudnak ellenállni és egy-egy meglepetéspalackot is beiktatnak a sorba.
A február 10-i órán Valentin napra készülõdve a rózsaszín színvilág lesz a mérvadó a kiválasztott boroknál, Maki pedig olyan izgalmas ételeket készít az órára, mint az osztriga és spenót gumbo, a pirított karfiol kakaóval és fleur de sel-el vagy a ...