Valamit mártogatni valamivel
sponsored links
V.I.P. vacsoravendégem volt tegnap, ezért úgy kellett kiválasztanom az ételt, hogy néhány szempontnak megfeleljen. Mégpedig:
1. Be kell vágódni.
2. Vega. (Jó, ez igazából nem gond.)
3. Ne kelljen az evésre koncentrálni, lehessen nyugodtan kempingezni a kanapén.
Azt elég hamar kitaláltam, hogy valamit mártogatni kéne valamivel.
Úgy döntöttem, hogy sütök ilyen naan-kenyeret Viki receptgyûjteményébõl, meg összedobok hozzá párféle kencét.
Így is történt.
A naan-kenyeret fele-fele arányban sima- és teljes kiõrlésû lisztbõl készítettem, mert jó fej vagyok.
A receptet nézzétek meg az eredeti helyen :-D
A "kenõcsök" pedig a következõk voltak:
1. Hummusz: konzerv csicseriborsó, vöröshagyma, fokhagyma, tahini, koriander, olívaolaj, só, citromlé.
2. Cukkinikrém: felkockázott és megsütött cukkini, grillfûszerrel és kakukkfûvel ...
1. Be kell vágódni.
2. Vega. (Jó, ez igazából nem gond.)
3. Ne kelljen az evésre koncentrálni, lehessen nyugodtan kempingezni a kanapén.
Azt elég hamar kitaláltam, hogy valamit mártogatni kéne valamivel.
Úgy döntöttem, hogy sütök ilyen naan-kenyeret Viki receptgyûjteményébõl, meg összedobok hozzá párféle kencét.
Így is történt.
A naan-kenyeret fele-fele arányban sima- és teljes kiõrlésû lisztbõl készítettem, mert jó fej vagyok.
A receptet nézzétek meg az eredeti helyen :-D
A "kenõcsök" pedig a következõk voltak:
1. Hummusz: konzerv csicseriborsó, vöröshagyma, fokhagyma, tahini, koriander, olívaolaj, só, citromlé.
2. Cukkinikrém: felkockázott és megsütött cukkini, grillfûszerrel és kakukkfûvel ...