Vajon sült sárgarépa
sponsored links
A sárgarépa a leves "tartozéka" de egyébként mostoha gyerek,
vagy csak nincs még a figyelem középpontjában.
Lehet, hogy eljön az Õ ideje is, mint a céklának, sütõtöknek, medvehagymának?
Én nem várom meg, mert a sárgarépa nagyon finom étek, pl. önmagában vajon/olajon sütve/párolva.
Fõleg a tavaszi zsenge, kihagyhatatlan. Hús mellé köretnek vagy hús helyett a köret mellé.
Odakaramellizálódott édes selymes íze leírhatatlan, érdemes megkóstolni.
Zsenge sárgarépa zsenge fokhagymával vajon sütve
Hozzávalók
2 csokor ( 10 db ) sárgarépa ( most nagyok voltak )
50 gr vaj ( 2x 25 gr )
0,5 dl olívaolaj
1 zsenge fokhagyma ( nagy, aminek hosszú a szára ) ...