Vajhal citromos mártással

2011-09-17

sponsored links

Elsõ vajhalas próbálkozásom. Enni ettem már korábban is itt-ott, de itthon most készítettem elõször. Pedig nagyon finom halféle, érdemes kipróbálni, bár arra azért érdemes figyelni, hogy nagyobb adagban, egyéni érzékenységtõl függõen, okozhat gyomorpanaszokat (hasmenés). Nálunk úgy tûnik, lesz ezzel némi probléma (a gyerekek részérõl), úgyhogy kétséges, hogy bekerülhet-e a repertoárba. Ezzel együttt továbbra is megpróbálom tartani, a ha nem is heti, de legalább kéthetenként halevést. 

Épp azért, mert magának a halnak igen kellemes íze van, nem érdemes túlbonyolítani a dolgot.

Fejenként max 15 dkg halat sózók, citromos borsozok és

vaj és olíva olaj keverékén megsütök. A visszamaradt zsiradékba ...


Folytats a blogon ... eszterlancfoz.blog.hu/2011/09/17/vajh...

sponsored links

Keres?s