Vajban sült karajsteak pirított gombával - retro kedvencek kicsit másképp
sponsored links
A '80-as években nemigen volt olyan étterem hazánkban, ahol nem volt a menüajánlatban ez az étel. A sertésborda számtalanféleképpen volt jelen az étlapokon, mára a csirkemell vette át a vezetõ szerepet, szerintem méltatlanul. A Kisfiam is osztja a véleményemet, amikor a heti menü szóba kerül, akkor mindig rákérdez, hogy az ételek a kedvenc husijából készülnek-e.
Természetesen a csirkemell sem kerül le nálunk a családi étlapról, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Az étkezés pedig igenis az egyik legfontosabb örömforrás az életünkben. Vagy legalábbis illene annak lennie. Én minden esetre igyekszem, hogy nálunk így legyen.
Nem volt véletlen a retro ihlet, hiszen nem olyan régen a karajsteaket brassói módra készítettem, persze kicsit másképp:
Retro kedvencek kicsit másképp: vajban sült karaj "brassói" ropogós kockaburgonyával
Igazán nagy volt a sikere, gondoltam folytatom a retro sikersorozatot.
Hozzávalók 4 fõ részére: ...