Vajban sült karajsteak pirított gombával - retro kedvencek kicsit másképp

2012-10-07

sponsored links


A '80-as években nemigen volt olyan étterem hazánkban, ahol nem volt a menüajánlatban ez az étel. A sertésborda számtalanféleképpen volt jelen az étlapokon, mára a csirkemell vette át a vezetõ szerepet, szerintem méltatlanul. A Kisfiam is osztja a véleményemet, amikor a heti menü szóba kerül, akkor mindig rákérdez, hogy az ételek a kedvenc husijából készülnek-e.
Természetesen a csirkemell sem kerül le nálunk a családi étlapról, hiszen a változatosság gyönyörködtet. Az étkezés pedig igenis az egyik legfontosabb örömforrás az életünkben. Vagy legalábbis illene annak lennie. Én minden esetre igyekszem, hogy nálunk így legyen.

Nem volt véletlen a retro ihlet, hiszen nem olyan régen a karajsteaket brassói módra készítettem, persze kicsit másképp:

Retro kedvencek kicsit másképp: vajban sült karaj "brassói" ropogós kockaburgonyával


Igazán nagy volt a sikere, gondoltam folytatom a retro sikersorozatot.

Hozzávalók 4 fõ részére: ...

Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s