Vajas tésztában sült gombás vaddisznóragu
sponsored links
Friss vaddisznó hús került a házhoz, nagyon ügyes vadász-férjem jóvoltából. Örülök, hogy ráérzett, mi a vadászat lényege:)
Napközben nem volt idõm fõzni, miután másik szerelmemnek, a varrásnak szántam a délelõttöt.
Így vacsorára valami igazán finomat akartam, a friss húsból. A fogyasztásból ítélve azt hiszem sikerült:)
Hozzávalók egy pités tálhoz:
600 g vaddisznócomb, 250 g barna csiperkegomba, 1 d. kis paradicsomsûrítmény, só, bors, 1 ek. szárított kakukkfû, 0,5 dl Worcester-szósz, 3 ek. liszt, 1 citrom héja,1 tk. cukor, 1 zacskó vajas tészta, 1 tojás sárgája, 2 ek. sertészsír
A vaddisznóhúst felkockázzuk, majd a zsiradékon több részletben megpirítjuk. Ezt a több részletet szeretem kihagyni, de kár, mert akkor nem pirul, hanem a sok hús nedvétõl rögtön párolódni ...