Vajas péksütemények: szezámmagos, mákos, és parmezános - oregánós kiflik, mini sajtos bagettek

2011-09-26

sponsored links


Gyerekzsúrokra kézenfekvõ, és trendi a pizza rendelés, de szerintem házilag is lehet hasonló sikert aratni akkor is, ha nem pont pizzát sütünk. Nálam aztán van választék pizzából, sõt, mi több, számtalan elkészült pizza receptem még bemutatásra sem került.

Az én drága keresztlányom szeptembertõl a fõvárosban tanul, megbeszéltük, hogy összejövünk a hétvégén egy kis élménybeszámolóra. A barátnõm is hazatért Spanyolországból a kisfiával, már alig vártuk, hogy összejöhessünk.

Összehívtam hát õket egy kis társasjátékozásra és beszélgetésre a hétvégén. Ebéd utánra szólt a meghívás, úgyhogy uzsonnával készültem. A barátnõm a kelt tésztáim nagy rajongója - legyen az pizza, kalács, kenyér vagy hamburgerzsömle - viszont tudom róla, hogy nagy kifli rajongó. Úgyhogy erre az alkalomra egészen frissen sült kifliket és mini sajtos bagetteket álmodtam meg, gondoltam készítek hozzá valamilyen kencét - krémet vagy pástétomot, sok-sok zöldséggel.

Megint egy új receptet raktam össze a péksüteményekhez, valahogyan nekem nem megy ez a "jól bevált, újra megsütöm" szemlélet, no, majd lehet, hogy késõbb.

Hozzávalók 24 db péksüteményhez: ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s