VADÁSZ-RAGU BURGONYAFÁNKKAL

2013-02-19

sponsored links



Szeretjük a szaftos húsokat, ezért gyakran készül hol szárnyashúsból, hogy sertésbõl. Sajnos vadhúshoz ritkán jutok, ezért kénytelen vagyok a fûszerekkel játszani, hogy pikáns legyen néha, a húsételem. Persze a vadhús ízét semmilyen fûszerrel nem tudom elõcsalogatni, de legalább egy kicsit hasonul hozzá. Így történt ez a karajszelettel is... Finom, pikáns szaftos ragu lett, amit megkoronázott a burgonya fánk.

A raguhoz: 6 vastagabb szelet karaj, 1 fej hagyma, 1 nagyobb fehér illetve, sárgarépa, 2 babérlevél, 3-3 szem szegfûbors illetve boróka bogyó, 1 dl. fehérbor, 1 kávéskanál ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2013/...

sponsored links

Keres?s