Vadzöldséges, medvehagymás tojással, sonkával és sajttal töltött, rántott palacsinta, medvehagymás csicsókával és céklával

2014-03-17

sponsored links


Nem kell hozzá nagy tudomány, csak egy kis idõ, de nagyon finom. 

Töltött palacsinta:
A vegyesen gyûjtött zöldeket, amiben hangsúlyos az íze miatt a medvehagyma, összevágtam, sonkás tojásrántottába kevertem, de nem kell túlsütni, épp hogy, és túl sok sem kell, de ez ízlés dolga. Egy kis sajtszelettel együtt betöltöttem a kész palacsintákba, amit oldalról is behajtva feltekertem, majd fogpiszkálóval rögzítettem, és lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába (alternatívan zabliszt, és zabpelyhes vagy zabkorpás szezám és napraforgómagos zsemlemorzsa) forgatva ...

Folytats a blogon ... erdokostolo.blogspot.com/2014/03/vadz...

sponsored links

Keres?s