Vadrózsaszirom akácmézben
sponsored links
Az ehetõ virágok között is említettem, nagyon szeretem.
Fûszerezek vele almaecetet és mindig rakok akácmézbe.
Azért akácmézbe, mert az akác kristályosodik legnehezebben és elég semleges ízû.
Szombaton amikor már csökkent a meleg, de még nem ért hozzánk a hideg, virággyûjtõ túrára mentünk. Szedtünk bodzavirágot, akácvirágot és én vadrózsaszirmot.
Csak szirmot és csak azt amit a rózsabokor nekem ajándékozott.
Egyrészt látni, érezni, másrészt amikor hozzáérünk a kezünkbe pottyan.
Nem sokat, csak amennyi a két kezembe fért.
Hazaérkezés után kiraktam az asztalra és gyönyörködtem benne, majd lefotóztam.
A szirmok szív alakúak:)
Édesek.
Finoman illatosak.
Vadrózsaszirmos akácméz, a tavasz érintése
2 marék rózsaszirom ...