Vadnyúlgerinc áfonyamártással

2012-04-07

sponsored links


Bármikor elkészíthetõ, a húsvét viszont kitûnõ alkalom hozzá.

Vadnyúlgerinc áfonyamártással

Hozzávalók: 1 vadnyúl gerince és nyakrésze (de bármelyik részébõl készíthetõ), 2-3 evõkanál olaj; a pácléhez: 2 evõkanál só, 2 evõkanál házi ételízesítõ, 2 teáskanál õrölt bors, 1 teáskanál õrölt koriander, 1 teáskanál pirospaprika, 1 fej fokhagyma, 1 hagyma, 3 babérlevél, 2 evõkanál ecet, 2-3 l víz; a mártáshoz: 5 evõkanál áfonyalekvár, 5 evõkanál ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2012/04/v...

sponsored links

Keres?s