Vadhúsok az Erdélyi Konyhában, avagy találkozó Ivóban
sponsored links
Még február elején utaztunk Ivóba, ahol az erdélyi konyhás lányokkal, a házigazda, Albert András (a vadaspark tulajdonosa) jóvoltából különféle vadhúsos ételeket készítettünk. Összesen 13 féle étel készült vadhúsból.
Emellett megismerhettük Gyugyi Pétert, aki a Nõk Lapja és a Gusto magazin gasztrofotósa és képszerkesztõje, és aki teljes lelkesedéssel tanított bennünket a fotózás fortélyaira. Nem mondom, ez a dolog nagyon fárasztó volt, de ugyanakkor nagyon hasznos és érdekes is!
Másrészt Pálinkás Norbertet is megismerhettük, aki a Tv Paprika kreatív igazgatója - remélem jól jegyeztem meg..
Természetesen Varga Károly is velünk volt, Corvin kiadó igazgatója, vagyis a fõnökünk :)
Az ivói vadaspark abszolút modern és kényelmes villájában szálltunk meg, ahol nemcsak a házigazda, hanem a személyzet is nagyon kedves és segítõkész volt.
Rengeteg finom házi süteményt kóstoltunk, melyeket Edith, Zsozsó, Otti, Jutka, Éva és Zsuzsika hoztak magukkal.
Este székely activity-t játszodtunk, mely azért volt különösen érdekes, mert Péter (aki magyarországi) is velünk tartott, ezért aztán nagyon jól mulattunk, amikor pl nem értette a kukorica, vagy a remorka kifejezést :)
Az ételek elkészítése 2 konyhán történt, minden ételt párban készítettünk, én Zsuzsikával szarvasgerincet ...