Vaddisznó pie

2012-03-23

sponsored links


Azért írtam ilyen autentikusan a nevét, mert nekem a magyarra fordított "pite"-rõl, mindig az édesség jut eszembe, úgyhogy maradjuk a pie-nál. Kinél másnál, ha nem Jamie Olivérnél kerestem volna segítséget, konkréten a Jamie fõzõiskolája c. könyvében elég szájbarágósan taglalja a receptet, de pont erre volt szükségem. Aztán persze egy csomó dolgot másként csináltam, de egy jó recept mindig biztonságot ad. A pie-hoz kell egy ragu és egy csomag leveles tészta, meg fõzési idõ, de ennyi. Persze a tetejére a tésztát gyúrhatjuk is, de ez most egy expressz változat.

Hozzávalók a raguhoz 4-6 személyre

500 g felkockázott vaddisznóhús, 2 szál szárzeller, 2 sárgarépa, 1 nagy vöröshagyma,  1 doboz hámozott paradicsom konzerv (400 g), olaj, 2 szelet szalonna, 1 ek. pirospaprika, 1 ek. sima liszt, olaj, só, bors, 3 dl ...

Folytats a blogon ... bakeann.blogspot.com/2012/03/vaddiszn...

sponsored links

Keres?s