Vaddisznó burger
sponsored links
Szarvas burger ugyan már volt, de ez a vaddisznó burger még annál is finomabb!
Az a jó benne, hogy nem kell a vad drága része, bõven jó a picit zsírosabb nyesedék vagy pörkölt hús is. Sokkal sokkal finomabb lesz a zsírtól: szaftosabb, puhább, ízletesebb. Ha csak soványabb hús áll rendelkezésre, érdemes egy kis faggyút vagy picit megpirított zsírszalonnát darálni még hozzá.
Gyöngyhagymával ízesítettem (természetesen nem a savanyítottal), mert sokkal intenzívebb az íze, mint a vöröshagymáé.
Hozzávalók a húspogácsákhoz, 4 fõre:
kb. 60 dkg vaddisznó hús (zsírosabb féle)
3 fej kb. 5 cm átmérõjû gyöngyhagyma (vagy 1 nagy fej vöröshagyma)
só, frissen darált bors ...