Vaddisznó burger

2013-08-14

sponsored links


Szarvas burger ugyan már volt, de ez a vaddisznó burger még annál is finomabb!

Az a jó benne, hogy nem kell a vad drága része, bõven jó a picit zsírosabb nyesedék vagy pörkölt hús is. Sokkal sokkal finomabb lesz a zsírtól: szaftosabb, puhább, ízletesebb. Ha csak soványabb hús áll rendelkezésre, érdemes egy kis faggyút vagy picit megpirított zsírszalonnát darálni még hozzá.

Gyöngyhagymával ízesítettem (természetesen nem a savanyítottal), mert sokkal intenzívebb az íze, mint a vöröshagymáé.

Hozzávalók a húspogácsákhoz, 4 fõre:

kb. 60 dkg vaddisznó hús (zsírosabb féle)
3 fej kb. 5 cm átmérõjû gyöngyhagyma (vagy 1 nagy fej vöröshagyma)
só, frissen darált bors ...

Folytats a blogon ... filemonsfood.blogspot.com/2013/08/vad...

sponsored links

Keres?s