Vadas mártás spagettivel
sponsored links
Egy olyan napon mikor nem kívántam a húst ez egy jó ötlet volt elkészíteni mert nagyon finom!
Hozzávalók: mártáshoz: 1 kisebb vöröshagyma, kb. 20 dkg vegyes zöldség, 2-3 evõkanál olaj, fûszerek: õrölt bors, só, szárított bazsalikom-kakukkfû, csipet csípõs paprika, 1 db babérlevél, 2-3 evõkanál tejföl, kevés mustár, spagetti.
Elkészítése: Olajon megdinszteltem az apróra vágott vöröshagymát hozzátettem a feldarabolt vegyes zöldséget is együtt dinszteltem. Felöntöttem annyi vízzel ami bõven ellepte fûszereket beletettem és addig fõztem még a zöldség puha lett. Babérlevelet kivettem a többit leturmixoltam majd visszatettem a tûzhelyre és kevés liszttel elkevert tejföllel besûrítettem és mustárral ízesítettem . Kifõztem a spagettit a szokásos módon és a szósszal "nyakon öntve " tálaltam magamnak, mert férjuram inkább maradt a csirkepörkölt nokedlivel változatnál:-))
Jó étvágyat !