Vadas marha 2
sponsored links
Ez még mindig nem az én változatom, hanem az anyósomé. Vagyis majdnem. Pedig direkt felhívtam õt, hogy pontosan hogyan is csinálja, mert épp olyat szerettem volna. De a végeredmény mégis inkábbb az enyémre emlékeztetett. Nem értem. Szóval jó lett ez, csak én nem ilyet akartam fõzni... Az õ mártása hígabb és valahogy sokkal "pörköltesebb", én valószínûleg túlfõztem a zöldséget. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy nem sikerült krokettet készítenem, krumplis lángos lett belõle. Azért jó lett ám tényleg! Ha ilyet akartam volna, akkor elégedett is lennék maradéktalanul :)
2 fej hagymát a reggelirõl maradt
szalonnazsíron elkezdtem pírítani, ez esetben sem elégedünk meg az üvegesedéssel, lehet kicsit megkapatni (karamellizálni). Ekkor rátettem
80 dkg szeletelt fehérpecsenyét,
sóztam, pirospaprikáztam és reszeltem rá egy gerezd fokhagymát is, valamint tettem bele ...