Vad lazac grillezve- vajban párolt zöldségágyon

2011-11-09

sponsored links


Ismét eljött a hal ideje, már ki voltunk rá éhezve, fõleg a sok hús után! Fõ indok az volt, hogy a hûtõben lapult két édeskömény gumó, ami nem bírt volna már sok idõt ki, és véleményem szerint az ánizsos íze, a halak mellé passzol a legjobban, de nyugodtan cáfoljatok meg, ha tévedek, vagy van jobb receptetek, mert megkóstolnék valami mást is.
A lényeg, hogy a zöldségágy amin a hal szundizott, már önmagában is egy isteni fogás, akár elõétel, akár egy könnyû vacsi legyen is aminek készítjük, bár azért a vaj ad némi kalória tartalmat, de nem olyan sokat használtam, de anélkül nincs is étel, vagy legalábbis, szerintem, annyira imádom, ahogy ízt, zamatot ad mindennek! Nyam-nyam.....  Ja és a modenai borecetet nem is említettem az se épp fogyós, de kit érdekel, ha ilyen finomat ehetek! Mellé a Váli féle mennyei szürkebarátot kortyolgattuk, megkoronázva az estét!

Ecetrõl jut eszembe, hogy hírem van, képzeljétek még jó párhónappal ezelõtt volt egy recept verseny amit a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s