Vacsora a New York-i helyszínelõkbõl
sponsored links
Az inspiráció nem válogat: onnan jön, ahonnan tud. Velem most nincs könnyû dolga - ez a hideg számomra nem élmények gyûjtögetésére való idõ. Jobb otthon ülni az íróasztalnál, fotelban, konyhában: mindegy, csak közel legyen a fûtõtest. Esténként is inkább újraismerkedem néhány vállalható tévésorozattal, minthogy kimerészkedjek a hidegbe.
Valamelyik nap a New York-i helyszínelõk egyik századszor ismételt epizódjába futottam bele. Az egyik állandó szereplõ a barátnõjével egy vurstliszerûségben sétálgatott, majd odaléptek egy hamburgerárus lakókocsihoz, és a hölgy negédesen kedvese fülébe súgta, hogy ez a legjobb kaja a városban: sült krumpli friss sajttal, snidlinggel és libamájszósszal. E ponton mégsem nyomtam meg a továbbító gombot, hogy megnézhessem a beharangozott csodát. De a következõ pillanatban robbanás dördült, és utána már csak a szakács véres tetemét láthattuk. Mérhetetlenül csalódott lettem, végül nem bírtam ki, és elkészítettem magamnak.
Sült krumpli friss sajttal, snidlinggel és libamájszósszal
Hozzávalók (4 adaghoz):
- 4 nagy krumpli
- 100 g friss sajt (én fetát használtam)
- 1 csomag snidling ...