Vacsora a New York-i helyszínelõkbõl

2012-02-02

sponsored links

 Az inspiráció nem válogat: onnan jön, ahonnan tud. Velem most nincs könnyû dolga - ez a hideg számomra  nem élmények gyûjtögetésére való idõ. Jobb otthon ülni az íróasztalnál, fotelban, konyhában: mindegy, csak közel legyen a fûtõtest. Esténként is inkább újraismerkedem néhány vállalható tévésorozattal, minthogy kimerészkedjek a hidegbe.

Valamelyik nap a New York-i helyszínelõk egyik századszor ismételt epizódjába futottam bele. Az egyik állandó szereplõ a barátnõjével egy vurstliszerûségben sétálgatott, majd odaléptek egy hamburgerárus lakókocsihoz, és a hölgy negédesen kedvese fülébe súgta, hogy ez a legjobb kaja a városban: sült krumpli friss sajttal, snidlinggel és libamájszósszal. E ponton mégsem nyomtam meg a továbbító gombot, hogy megnézhessem a beharangozott csodát. De a következõ pillanatban robbanás dördült, és utána már csak a szakács véres tetemét láthattuk. Mérhetetlenül csalódott lettem, végül nem bírtam ki, és elkészítettem magamnak.
 
Sült krumpli friss sajttal, snidlinggel és libamájszósszal
 
Hozzávalók (4 adaghoz):
-          4 nagy krumpli
-          100 g friss sajt (én fetát használtam)
-          1 csomag snidling ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/02/02/va...

sponsored links

Keres?s