V. Gyulai Kolbász- és Sódarmustra
sponsored links
Mint az utóbbi években mindig, az Erdélyi konyha csapata ismét képviseltette magát a gyulai kolbász- és sonkafesztiválon. Természetesen nem mehettünk úgy oda, hoyg ne fõzzünk valamit, így aztán a bemutató fõzés keretében a pacallevesre és a miccsre esett a választásunk. Mindkettõ telitalálat volt, nagyon finomra sikerültek, a jónép pedig csak azért bosszankodott, hogy olyan hamar elfogyott minden. A fesztivál helyszíne, hangulata magával ragadó, csodálatos emberekkel találkoztunk ismét, illetve ismertünk meg, az idõ gyönyörû, nyárias volt: nagyon jól éreztük magunkat, és reméljük, még hosszú évekig részt vehetünk e színvonalas rendezvényen. :)
Néhány fotó ízelítõül:
A Kolbásszínházban: Brindás János mesterszakács, Hunyadvári József hivatásos võfély és Hajduk Zoltán mesterszakács házigazdáskodásával (A nevek különben bármilyen sorrendben írhatóak lennének, én most a felállás szerinti balról jobbra vonalat követtem.)
Benke Laci bácsival:
Készül a pacalleves:
Végeztük, lezserkedhetünk:
Nagyon sok minõségi terméket állítottak ki, és lehetett megkóstolni:
Városnézés:
A százéves cukrászdában:
Néhány fotó ízelítõül:
A Kolbásszínházban: Brindás János mesterszakács, Hunyadvári József hivatásos võfély és Hajduk Zoltán mesterszakács házigazdáskodásával (A nevek különben bármilyen sorrendben írhatóak lennének, én most a felállás szerinti balról jobbra vonalat követtem.)
Benke Laci bácsival:
Készül a pacalleves:
Végeztük, lezserkedhetünk:
Nagyon sok minõségi terméket állítottak ki, és lehetett megkóstolni:
Városnézés:
A százéves cukrászdában: