Uborkás szeletek

2014-02-10

sponsored links

Ismét egy egyszerû  és házias receptet ajánlok. Bornemissza Karola gyûjteményébõl inspirálódtam ezúttal is. Hétköznapokra kiváló lehetõség, gyorsan elkészül és mindenki szeretni fogja.

Uborkás szeletek

Hozzávalók: 50 dkg sertéscomb, néhány darab ecetes vagy kovászos uborka, 10 dkg csiperke gomba, 10 dkg császárszalonna, só, bors, kevés olaj, kevés liszt.

Elkészítése: A húst felszeleteljük, sózzuk és borzozzuk, lisztbe mártjuk, majd kevés olajban mindkét oldalukat megsütjük. A gombát megmossuk, feldaraboljuk. A szalonnát csíkokra, az uborkát szintén csíkokra vágjuk.  A szalonnát megpirítjuk, majd a gombával és az uborkával összevegyítjük, majd a hússzeletekre halmozzuk. Egy hõálló tálba rakjuk, kevés vizet öntünk alá és sütõben alufólia alatt összepároljuk.


Folytats a blogon ... ottisfoz.szhblog.ro/2014/02/10/uborka...

sponsored links

Keres?s