Túróval töltött burgonya

2011-11-21

sponsored links

                                                                               
Hozzávalók: 4 nagy vagy 8 kisebb burgonya, 25 dkg tehéntúró, 10 dkg margarin, 2 tojás, 1 húsleveskocka, 1 evõkanál liszt, 1-1 csokor kapor, snidling meg petrezselyemzöld, ízlés szerint só, törött bors.
Elkészítése:  a nyers burgonyát meghámozom, és lapos felére fektetve egy lapot levágok a tetejébõl, belsejét kivájom. Az áttört túrót simára  keverem a tojássárgával, 5 dkg. puha margarinnal meg a liszttel, ezután megsózom és közékeverem a tojások habbá vert fehérjét valamint a finomra vágott zöldfûszereket. A burgonyák üregét megtöltöm a túrós krémmel, a levágott tetõket rájuk ...

Folytats a blogon ... takarekoskonyha.blogspot.com/2011/11/...

sponsored links

Keres?s