Túrós tésztalepény kapros-zöldséges tonhalraguval

2011-12-01

sponsored links



Ezt a receptet a SPAR Chef verseny 3. fordulójára készítettem a "szokásos" 5 megadott alapanyag felhasználásával. Az öt alapanyag: fehérbor, tonhal (konzerv), száraz tészta, olívaolaj, túró.
Természetesen a verseny miatt kellett a száraztésztát és a konzerv tonhalat beletenni. De biztos vagyok benne, hogy a konzerv helyett, friss tonhallal és a tészta kihagyásával újra el fogom készíteni, mert nagyon egyszerû és finom étel.

Ezt az ételt azoknak ajánlom, akik szeretik a hagyományos ízeket új köntösben tálalni.
Gyors, egyszerû és nagyon mutatós, még vendégvárónak is kitûnõ fogás lehet. A zsenge répa és kukorica üdítõ ízeivel jól harmonizál a kapor és a tonhal. A lepény könnyû tésztája öleli át a selymesen tejszínes ragut.

Hozzávalók a lepényhez: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/Szilvsgombc/~...

sponsored links

Keres?s