Túrós-spenótos puliszkapite
sponsored links
Ez a recept a Kifõztük 2011/5. számában jelent meg, az újság, mint ahogy most mindegyik, eddig megjelent szám letölthetõ a www.kifoztuk.hu oldalról, természetesen ingyenesen.
Ha írnom kellene róla, hogy kinek ajánlom az elkészítését, illetve, hogy miért, azt írnám, hogy:
- elkészíthetjük elõre, aztán behûthetjük egy éjszakára és másnap friss zöldségekkel tálalhatjuk...
- könnyû, de tartalmas vacsora vagy ebéd lehet, ami ráadásul remekül szállítható...
- spenótkedvelõknek kötelezõ...
- az apukám és az öcsém kifejezetten rajongtak érte...:)
- nagyon jól néz ki... nekem legalábbis nagyon tetszett...
- együnk sok spenótot, mert az jó, és ebben a pitében nem úgy találkozunk vele, ahogy szoktunk, hanem "bújtatva", így olyanoknak is beadagolhatjuk, akik egyébként (szerintük) utálják a spenótot... :)
- mostanában lehet friss spenótot kapni, ami egyenesen királyság, szóval megint azt kell mondanom, együnk sók spenótot, mert az jó!:)
Hozzávalók...