Túrós pogácsa

2011-10-12

sponsored links

Nos, az élet egyre nehezebb... Az agyilag zokni állapot felé haladok ezerrel... Folyton az az érzésem, hogy mindjárt mulasztáson kap rajta valamelyik fõnököm. A napokban összeszámoltam hány szerepem van, hány funkcióban aktiválok: kilencet számoltam. Kezdem a legfontosabbakkal: anya, feleség, gyermek. Aztán: tanító, újságszerkesztõ, pártalelnök, pedagógusszövetség elnöke, gasztroblogger, logopédus. Szükség szerint. Naponta többször átváltozom és percek alatt magamra húzok egy másik szerepet. Persze, hogy a gasztroblogger szerep az egyik kedvencem, bár mindegyikben jól érzem magam. Sajnos nem a preferencia határozza meg, hogy melyik szerep mennyi idõt kap, hanem az aktuális helyzet...
Végre megint volt idõm a konyhában garázdálkodni. Fõztem pacallevest a családnak és a barátoknak(utána egy napig szagolgattam a kezemet olyan jó fokhagyma szaga volt), sütögettem is, vadászni is voltam a szupermarketben.
Kis kedvenceim ezek az apró, finom pogácsák, mert az agyilag zokni állapotban is könnye el lehet készíteni. Vagyis kevés munka, nagy sikerélmény!!!!

Túrós pogácsa ...

Folytats a blogon ... finomsagaim.blogspot.com/2011/10/turo...

sponsored links

Keres?s