Túrós palacsinta epres - rebarbarás szósszal
sponsored links
Mint már egy párszor említettem, ha tartalmas levest fõzök, akkor második félének elõszeretettel készítek kelt kalácsot, pogácsát vagy palacsintát. Most is ez történt, palacsintát sütöttem. Mezõn leszedtem a rebarbaráimat, amellett hogy pitét sütöttem belõle, készítettem egy szószt a palacsintához. Vagyis a túrós palacsintához, de volt olyan is, amit magával a szósszal töltöttem meg. Mit ne mondjak full gyümölcsös, ízorgia. Nem csináltam túl édesre, nem akartam elvenni a gyümölcsök ízét. A túróhoz pedig remekül passzolt.
Túrós palacsinta epres - rebarbarás szósszal:
10-15 db palacsinta
Túrókrém:
25 dkg túrót, kikeverek 2-3 kanál tejföllel és ízlés szerint adok hozzá porcukrot, majd megtöltöm vele a palacsintákat.
Epres - rebarbarás szósz:
Vagyis inkább puding, mert elég sûrû lett.
15 nagyobb szem eper ...