Túrós palacsinta epres - rebarbarás szósszal

2012-05-23

sponsored links


Mint már egy párszor említettem, ha tartalmas levest fõzök, akkor második félének elõszeretettel készítek kelt kalácsot, pogácsát vagy palacsintát. Most is ez történt, palacsintát sütöttem. Mezõn leszedtem a rebarbaráimat, amellett hogy pitét sütöttem belõle, készítettem egy szószt a palacsintához. Vagyis a túrós palacsintához, de volt olyan is, amit magával a szósszal töltöttem meg. Mit ne mondjak full gyümölcsös, ízorgia. Nem csináltam túl édesre, nem akartam elvenni a gyümölcsök ízét. A túróhoz pedig remekül passzolt.

Túrós palacsinta epres - rebarbarás szósszal:

10-15 db palacsinta

Túrókrém:

25 dkg túrót, kikeverek 2-3 kanál tejföllel és ízlés szerint adok hozzá porcukrot, majd megtöltöm vele a palacsintákat.

Epres - rebarbarás szósz:

Vagyis inkább puding, mert elég sûrû lett.

15 nagyobb szem eper ...

Folytats a blogon ... bbanyucikeszitenel.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s