Túró és reggel avagy 1000 - 1
sponsored links
Körözött.
Istenien finom, kenegetõ reggelire, vacsorára vagy csak úgy...
Na, de mindig ugyanúgy... és miért?
Itt kérem, ismét arra gondolok, hogy miért nem MERÜNK, bátrabban variálni, és miért fogadjuk el azt hogy, egy nagyon finom kedvencet, ha kell életünk végéig, és csak úgy! fogyasztjuk.
Ebbe most nem is akarok jobban belemenni..., aki érti, az érti.
Tehát, itt van a túró, amit bámulatosan tudunk (tudnánk) variálni, de úgy érzem, mégsem tesszük, pedig ha belegondolunk ezt a legegyszerûbb, hisz a túrónak már van egy alap íze...
Ma is ilyen finomságot, reggeliztem, amiben épp csak egy ici-pici ízesítésnek használtam, egy-két dolgot.
Egyébként, ha ügyesen kutakodtok nálam, lehettek, néhány túrós kenegetõt, nevezzük körözött variációnak.
Ha van köztetek, olyan bátor emberke, aki megosztaná velem, velünk a kedvenc túrós kenegetõ receptjét, bátran linkelje, ide ? a bejegyzés alá, megjegyzésbe ?és kösziköszi!
KOLBÁSZOS TÚRÓ, TÁRKONNYAL
Hozzávalók:
50 dkg túró
1 p. tejföl
10 dkg paraszt kolbász
1 ek. torma
tárkony
bors, só
No, akkor kezdõdjön a bonyodalom:
A kolbászt (én erre a célra a szeleteltet ajánlom) szép apróra daraboljuk.
Ezután a többi hozzávalóval összekeverjük.