Túl kicsi falu ez a Budapest

2011-11-05

sponsored links


Erre a kijelentésre azt hiszem, eddig már sokan és sokféleképpen jutottunk. A most következõ megközelítés azonban teljesen új volt és meglepõ számomra. Véletlenek egyfajta láncolata, aminek a végén az ember jót mosolyog. Az eredmény ugyanis: a blogom megélte az elsõ szerzõi jogsértést.
Na persze, azért ezt nem kell ennyire komolyan venni, csupán arról van szó, hogy az egyik fotóm felhasználása elég csavaros módon visszajutott hozzám.
Édesanyám a tegnapi napon átküldött nekem egy e-mailt, hogy ugyan nézzem már meg azt a fotót ott a hírlevél közepe táján, nem az enyém-e. No nem, nem ismeri ennyire jól az összes blogon szereplõ fotómat. De a tányért, na, azt könnyû megjegyezni - az a bizonyos fehér-ezüst-pöttyös kis tünemény, aminek az elsõ darabjait tavaly karácsonyra kaptuk ajándékba. Valljuk be, nem olyan gyakori darab. :)
Szóval nézem a hírlevelet, és láss csodát: valóban az én fotóm. Egy meg nem nevezett budapesti szálloda éttermi ajánlása mellett ott virít az én kis házi gyártmányú levesem fotója. Elõször megdöbbenek, csodálkozok, no meg persze azért büszke is vagyok. Nézem a szálloda nevét, elkezdek nevetni. Miért? Egy barátom ott dolgozik. Mondom is édesanyámnak, biztosan az õ keze van ...

Folytats a blogon ... flamcsi.blogspot.com/2011/11/tul-kics...

sponsored links

Keres?s