Tönkölyös bagett amaránttal
sponsored links
Tegnap végre elérkezett a nap, hogy kipróbáljam az új, gyönyörûséges és nagyon okos MIELE sütõmet. Bár nincs még a helyén, nem bírtam tovább várni, a földön kucorogva tanulmányoztam a programokat, a lehetõségeket, majd figyeltem az elsõ bagett minden másodpercét a kisfiam társaságában.
A kezelési útmutatót már jó párszor elolvastam, és biztos vagyok benne, hogy jó párszor el is fogom még mire megismerjük egymást ezzel a szépséggel.
A sütõ 12 üzemmódban süt, több mint 50 automatikus programmal, tud párával kombinált sütést is, amit sült húsokhoz és kenyérfélékhez ajánl. Talán mondanom sem kell, hogy ezt a klímavezérléses programot próbáltam ki elõször egy egyszerû bagett recepttel.
Hozzávalók:
- 250 g kenyérliszt
- 50 g tk. tönkölyliszt
- 2 ek. olaj
- 1 tk. só
- 10 g amaránt pehely ...