Tönkölybúza fasírt (hús nélkül)
sponsored links
Gondoltam, hogy jó lesz fasírtnak, ami egyféle megoldás a mindennap felmerülõ kérdésre:
mit vigyen a Gyermek az iskolába.
Fasírtot sok mindenbõl lehet készíteni, a klasszikus húsos változatokon túl, tengeri dolgokból,
gabonákból és zöldségekbõl, ezerféleképpen variálható.
Én az utóbbi kettõbõl készültet részesítem elõnybe.
Ízletes, összetett, tápanyagdús és nem utolsó sorban laktató.
A fasírt jó ötlet elvitelre - ha nem fûszerezzük túl:) elég hozzá friss paradicsomot, paprikát, vagy almát tenni, vagy valamilyen szószt amibe bele lehet mártani.
Tönkölybúza fasírt
Hozzávalók
200 gr tönkölybúza (egész szem)
2x-es mennyiségû víz
tengerisó
frissen õrölt bors
1 nagy sárgarépa ...