Töltött szõlõlevelek, Ντολμαδάκια
sponsored links
Imádom a görög konyhát, nem csoda hisz ezen nõttem fel. Ebben a szezonban is kétszer készítettem el a "Töltött szõlõlevelek, Ντολμαδάκια"-t. A receptjét nem írom le, mert már szerepel, de itt megtaláljátok. Most darált pulykahússal készítettem, a többi hozzávaló azonos, kb, 40 dkg pulyka darált húst használtam az étel elkészítéséhez. Az ételhez kapros-citromos joghurt mártást készítettem, ezzel öntöttem le a tekercseket. A joghurthoz, hozzáadtam az apróra vágott kaprot, egy citrom héját hozzáreszeltem levét, hozzáadtam, sóztam, borsoztam és összekevertem. Egyik kedvence a családomnak, akkor igazán jó, ha a szõlõ levelek még zsengék.
Íme a képek: ...