Töltött puszedli,Mézes puszedli

2011-11-28

sponsored links


A tegnapi bejegyzésnél láthattátok miket sütöttem a hétvégén. Elkezdtem a puszedli gyártást is,amit közel sem hagytam abba,mert a java még hátra van.Ez csak bemelegítés volt:)
Elkészítettem a  szokásos puszedlimat,s készült a másik-a csíkos-a töltött.Semmi extra,de ígértem,hogy mégis bepötyögöm a receptjét.

Elõször is az alábbi tészta adagból rögtön duplát kevertem ki,s egy éjszakát pihentettem a hûtõben.Másnap délután láttam hozzá a sütéshez.Sütés közben meggondoltam magam,s 20 darabot a 69-bõl megtöltöttem házi birsalmasajttal-csak épp egy-egy kis kockányival.Újra beburkoltam és szép gombóccá formáltam.A gombócokat a sütõpapíros tepsibe helyeztem,s így hagytam.Így sütöttem meg. Picit az alja terült, ami normális,de csúcsos maradt azért egy kicsit.Hogy tovább fokozzam a látványt és az élvezeteket, gondoltam,hogy olvasztok egy kis étcsokit-400g-és abba  a töltötteket jól megforgatom.Utána 2-3 órát száradni hagytam,majd fehér csokit is olvasztottam-1-2 sor tábla és nejlonzacskóból szokás szerint vékony ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2011/11/t...

sponsored links

Keres?s