Töltött pisztráng

2011-12-07

sponsored links


...ma pedig ismét halat hozok, nem csak mert nagyon szeretjük, hanem mert jönnek 
A kép 2008-ban készült! Nemrég találtam rá a gépemen. :-)
Töltött pisztráng
Hozzávalók: 2 db konyhakész 350 g körüli pisztráng, 150 g pisztrángfilé (vagy lazacpisztráng filé vagy kiváló minõségû tonhalkonzerv), 1 kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 1 zellerszár, 1 közepes sárgarépa, 5 db csiperkegomba, 70 g kenyérbél,  4 ek. tejszín, 1 tojásfehérje, egy csokor petrezselyemzöld,  só, bors, 4 ek. extraszûz olívaolaj, vaj

Egy serpenyõben felhevítjük az olívaolajat, megpirítjuk rajta a felkockázott hagymát és az áttört fokhagymát, hozzáadjuk az apró kockára vágott zellert és sárgarépát, majd a zöldségeket roppanósra pároljuk. 
A gombákat megtisztítjuk, negyedeljük, és vékonyan felszeleteljük.
A kenyérbelet a tejszínben szétmorzsoljuk.
A pisztrángfilé mindkét oldalát egy kevés vajon 1-1 percig sütjük, és amikor kihûlt, a ...

Folytats a blogon ... tavolainpiazza.blogspot.com/2011/12/t...

sponsored links

Keres?s