töltött padlizsán

2017-03-17

sponsored links

Ez is egy igen gyorsan elkészíthetõ, húsmentes étel, ami még egészséges is. Nincs is másra szükség hozzá, csak egy padlizsánra, 2 érett paradicsomra, egy mozzarella sajtra, kevés só, bors, fokhagyma, olívaolaj, és pár levél bazsalikom ( ez utóbbi elhagyható)
A padlizsánt megmossuk, hosszában felvágjuk, de a tetejét egyben hagyjuk, hogy legyezõszerûen szét tudjuk teríteni a végén. A paradicsomot és mozzarellát felkarikázzuk. Ezt követõen a padlizsán legyezõ közé teszünk bõven a paradicsomból és a sajtból, megtûzdeljük friss bazsalikom levelekkel, vagy megszórjuk szárítottal. Teszünk rá egy kevés sót, borsot, fokhagymát és óvatosan megcsorgatjuk az olívaolajjal. 220 fokos sütõben 15-20 percig sütjük. Remek egytálétel.

Folytats a blogon ... kimeloetelek.blogspot.com/2017/03/tol...

sponsored links

Keres?s