Töltött kifli
sponsored links
Tavasz van, vagy már majdnem nyár. A piacon mindenhol dübörögnek a színek, azonban még a zöld dominál - legalábbis a zöldségeseknél.
Hétvégenként egy kg zöld spárga rendre beugrik a kosaramba. Így történt ez most is.
A hét elejére sütöttem a libazsíros kifliket, amikor a spárga fenyegetõen kihúzta magát; jobbra- balra ingatta kecses nyakán lilás fejecskéjét - mindenképp fel szerette volna hívni magára a figyelmemet. Legyen - gyere.
A libazsíros kifli recepten most annyit módosítottam, hogy 40 dkg finom liszthez 10 dkg teljes kiõrlésû rozslisztet adtam; valamint a tej mennyiségét egy evõkanálnyival megemeltem.
A háromszögekre egy szelet füstölt-fõtt sonkát, arra darabokra tépkedett emmentáli sajtot, majd ...