Töltött karalábé kaporszósszal lisztmentesen
sponsored links
A másképp két dologra utal. Rizs helyett bulgurt használtam . A mártás pedig liszt nélkül készült.
Azt azért be kell vallanom, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok karalábé rajongó finom lett és ízlett is.Ja és soha nem csináltam még...
Azt azért be kell vallanom, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok karalábé rajongó finom lett és ízlett is.Ja és soha nem csináltam még...
Hozzávalók:
4 zsenge karalábé,40 dkg darált hús,8 dkg bulgur,1 csomag friss petrezselyem és kapor,1 liter alaplé,3 dl tejszín 10% zsírtartalmú,só
bors,natur vega mix
A bulgurt dupla mennyiségû vízzel, sóval fedõ alatt, kis tûzön 10 percig fõzzük. Elzárjuk és lefedve hagyjuk, hogy a saját gõzében teljesen megpuhuljanak a szemek. A darált húshoz adjuk a tojást, sót, borsot, petrezselymet, fokhagymát, vöröshagymát, a ...