Töltött karalábé kaporszósszal lisztmentesen

2012-06-03

sponsored links


A másképp két dologra utal. Rizs helyett  bulgurt használtam . A mártás pedig liszt nélkül készült.
Azt  azért be kell vallanom, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok karalábé rajongó  finom lett és ízlett is.Ja és soha nem csináltam még...

Hozzávalók:

4 zsenge karalábé,40 dkg darált hús,8 dkg bulgur,1 csomag friss petrezselyem és kapor,1 liter alaplé,3 dl tejszín 10% zsírtartalmú,só

bors,natur vega mix

A bulgurt dupla mennyiségû vízzel, sóval fedõ alatt, kis tûzön 10 percig fõzzük. Elzárjuk és lefedve hagyjuk, hogy a saját gõzében teljesen megpuhuljanak a szemek. A darált húshoz adjuk a tojást, sót, borsot, petrezselymet, fokhagymát, vöröshagymát, a ...

Folytats a blogon ... edesenegeszsegesendw.blogspot.com/201...

sponsored links

Keres?s