Töltött hagyma és Nõk Lapja

2011-11-17

sponsored links


Na, ez is elmúlt. Lekerültem a polcokról:) Új szelek fújnak, az eheti Nõk Lapjában már nem vagyok benne - legalábbis tudtommal nem... Remélem, nem raktak be valami vad heavy metalos CD mellé illusztrációs fotónak. (Ennél sokkal cifrábbak is eszembe jutottak, csak az nem mutatna itt jól...)

Szóval elmúlt a hét, amikor ott voltam a hetilapban, amit már a Nagymamáim is olvastak 25-30 évvel ezelõtt. Nekem, aki ezt a blogot - nagyon következetesen - mindig is hobbinak tekintettem, és - valószínûleg pont emiatt - nem rendelkezek világraszóló gasztronetworkkel, sem óriás múlttal, sem hatalmas szakmai tudással, sem semmivel, ami a gasztrovilágban való érvényesüléshez nem árt, ha van, na szóval nekem azért ez nagy dolog:)

Bár ahogy elnéztem a reakciókat a facebookon, Titeket inkább az hozott lázba, hogy láttátok a képemet is. Ennyi erõvel az is elég lenne, ha a vögele katalógusba bekerülnék, vagy valami topshopos terméket reklámoznék és rámutatnék hogy na, az vagyok én, de persze csak viccelek, abszolút megértem. Emlékszem jól, mi volt akkoriban, amikor elkezdtem blogolni és még kb. senkirõl nem lehetett tudni, hogy kicsoda. Nem szerepelt senki magazinokban, mindenki csak a jobb, vagy kevésbé jó, vagy rossz szerzõi álnevén nyomult. Biztos nem én voltam az egyetlen, aki próbálta kitalálni, kit hogy hívnak, hogy aztán ...

Folytats a blogon ... www.csakapuffin.hu/2011/11/toltott-ha...

sponsored links

Keres?s