Töltött galamb 2.
sponsored links
Isteni ebédet sikerült ma megint fõznöm. Csirkelevest cérnametélttel, ezt most nem fényképeztem le, mert már számtalanszor megvan, a második fogás "töltött" galamb volt, tejfölös krumplipürével, - ami családom szerint és szerintem is - fantasztikusan finom volt. A galambokat Szüleimtõl kaptuk tegnap, felpucolva, és mert szép fiatal galambok voltak töltött galamb készülhetett belõlük.
Hozzávalók: 4 db galamb belsõségekkel együtt (szív, máj, zúza), só, 2 db zsemle és egy szelet zsemlekenyér (összesen kb. 18 dkg volt áztatás elõtt), víz az áztatáshoz, 1 tojás, 1,5-2 fehér kanál ételízesítõ, 4-5 teáskanál szárított petrezselyemzöld, 6-8 levélke friss rozmaring, õrölt bors ízlés szerint, 2-3 evõkanál ...