Töltött fasírt - szintén fotó nélkül
sponsored links
Ezt vasárnap vacsorára készítettem. Bevallom, nem volt kedvem fotózni. Attól ugyanolyan finom volt. :)
A töltött fasírt minálunk az egyben sült fasírtot jelenti, és persze azt, amelyikbe valami plusz hozzávaló is belekerül, mintegy töltelékként. Bármit tehettem volna bele, most viszont a fõtt tojás mellett döntöttem.
Fõtt tojással töltött csirkefasírt
Hozzávalók: 60 dkg darált csirkehús, 1 sárgarépa, 1 közepes hagyma, 1/2 teáskanál szerecsendió, 1/2 teáskanál õrölt gyömbér, 2 tojás, 4-6 evõkanál zsemlemorzsa, só, bors, 4 fõtt tojás, néhány csepp olaj.
Elkészítése: A finomra reszelt sárgarépát és az apróra vágott hagymát összekeverjük a csirkehússal, majd hozzáadjuk a fûszereket, a tojást és annyi zsemlemorzsát, hogy formáját nagyjából megtartó masszát kapjunk. Alaposan összedolgozzuk, majd ...
A töltött fasírt minálunk az egyben sült fasírtot jelenti, és persze azt, amelyikbe valami plusz hozzávaló is belekerül, mintegy töltelékként. Bármit tehettem volna bele, most viszont a fõtt tojás mellett döntöttem.
Fõtt tojással töltött csirkefasírt
Hozzávalók: 60 dkg darált csirkehús, 1 sárgarépa, 1 közepes hagyma, 1/2 teáskanál szerecsendió, 1/2 teáskanál õrölt gyömbér, 2 tojás, 4-6 evõkanál zsemlemorzsa, só, bors, 4 fõtt tojás, néhány csepp olaj.
Elkészítése: A finomra reszelt sárgarépát és az apróra vágott hagymát összekeverjük a csirkehússal, majd hozzáadjuk a fûszereket, a tojást és annyi zsemlemorzsát, hogy formáját nagyjából megtartó masszát kapjunk. Alaposan összedolgozzuk, majd ...