Töltött fasírt - szintén fotó nélkül

2011-12-01

sponsored links

Ezt vasárnap vacsorára készítettem. Bevallom, nem volt kedvem fotózni. Attól ugyanolyan finom volt. :)
A töltött fasírt minálunk az egyben sült fasírtot jelenti, és persze azt, amelyikbe valami plusz hozzávaló is belekerül, mintegy töltelékként. Bármit tehettem volna bele, most viszont a fõtt tojás mellett döntöttem.

Fõtt tojással töltött csirkefasírt

Hozzávalók: 60 dkg darált csirkehús, 1 sárgarépa, 1 közepes hagyma, 1/2 teáskanál szerecsendió, 1/2 teáskanál õrölt gyömbér, 2 tojás, 4-6 evõkanál zsemlemorzsa, só, bors, 4 fõtt tojás, néhány csepp olaj.

Elkészítése: A finomra reszelt sárgarépát és az apróra vágott hagymát összekeverjük a csirkehússal, majd hozzáadjuk a fûszereket, a tojást és annyi zsemlemorzsát, hogy formáját nagyjából megtartó masszát kapjunk. Alaposan összedolgozzuk, majd ...

Folytats a blogon ... edithreceptjei.blogspot.com/2011/12/t...

sponsored links

Keres?s