Töltött dagadó - húsvéti változat (liszt, kenyérmentes)
sponsored links
Boldoggá tesz, hogy töltött dagadó receptjeim nagyon népszerûek. Bevallom, szerintem is nagyon finomak, szemrevalóak:
Retro ételek kicsit másképp: zöldfûszeres, mandulás tojáskrémmel töltött sertésdagadó mézsárgán tálalva
Töltött húsok hidegtálra: egyszerû töltött dagadó és házi csípõs kolbásszal sült karaj
Pestos-mozzarellás töltött dagadó mediterrán lecsós pecsenyelével
A helyzet az, hogy óriási flikflakokat nem viszek bele, mégis mindegyikben van egy kis plusz, amitõl színes, ízletes, hagyományos, mégis különleges lesz. Úgy érzem, én ebben vagyok "jó".
A dagadó már hetek óta a fejemben járt, ilyenkor érzem az ízét és az illatát is. Úgyhogy elõbb utóbb elkerülhetetlenné válik, hogy elkészítsem. Jött egy ötlet, hogy most kifejezetten húsvéti ízekben és színekben töltöm meg, Éppen ezért kizárólag hagyományos ízeket és alapanyagokat használtam, ez vonatkozik a felhasznált zöldfûszerekre is.
Többen keresnek kenyérmentes változatot, gondolom egészségügyi okokból, gondoltam miért is ne legyen ez egy ...