Töltött dagadó
sponsored links
Ötlet Nemvagyokmesterszakacstól , köszönöm,nagyon finom lett.
Hozzávalók a dagadóhoz: 1,5 kg bõrös dagadó, 3 cikk fokhagyma, 2 evõkanál olaj, 1 evõkanál mustár, só, bors, õrölt paprika
a töltelékhez: 25 dkg sonka, 4 fõtt tojás, 2 nyers tojás, 4 szál zöldhagyma, 2 evõkanál zsemlemorzsa, 5 dkg vaj, 1 csokor petrezselyem zöldje, só, bors
tetejére: füstölt szalonna
Elkészítése: a dagadót éles késsel bevágtam amilyen mélyre csak tudtam, vigyázva hogy a széleinél ne sértsem meg. A fokhagymát megpucoltam, áttörtem és összekavartam a mustárral, az olajjal, a sóval, borssal és õrölt pirospaprikával majd a ...