Töltött cukkini, padlizsán és gomba - kenõmájas töltelékkel
sponsored links
Még mindig volt egy szép méretes darab Szüleim cukkinijébõl, volt még itthon mellé egy közepes padlizsán, meg 5 db tölteni való gomba. Úgy gondoltam ezeket készítem el töltött zöldségnek, méghozzá kenõmájassal készült töltelékkel.
Hozzávalók: 1 nagy cukkini hámozva, kettévágva, magjai kikaparva, 1 padlizsán héjastól, kettévágva (magjai kikaparva a töltelékhez összevágva), 4 nagy gomba kalap egészben hagyva, só a zöldségek lesózásához,
a töltelékhez: kevés olaj, 1 fej hagyma felaprózva, 5 gombatönk + 1 kalap apróra vágva, a padlizsán magháza összevágva, kb. 1 csapott fehér kanál ételízesítõ/vagy só ízlés szerint, 4 db nyers tojás, 8 evõkanál zsemlemorzsa, 30 dkg kenõmájas (jelen esetben Bakonyi májas), 1 fehér kanál ...