Töltött csirkecomb és dagadó
sponsored links
... ahogy anyukám készíti.
Bevallom õszintén, én még soha nem csináltam egyiket sem. Egyrészt azért, mert én például nem szeretem a csirkecombot, másrészt, mert amikor azon gondolkodom, hogy mit készítsek az itthon található húsokból, soha nem jut eszembe, hogy akár meg is tölthetném. Meg különben is: ez anyukám specialitása.
Azért szerepel ebben az egy bejegyzésben kétféle töltött hús is, mert nálunk ez a kettõ együtt jár. A család egyik fele nem rajong a csirkecombért - ahogy említettem, én sem -, így mi olyankor dagadót kapunk. Ugyanazt a tölteléket használja mindkettõhöz anyu, így szerencsére nem jelent olyan nagy pluszt a kétféle ételt elkészíteni.
Hozzávalók (a csirkés változathoz):
- 5 db egész csirkecomb
- 4 db szikkadt zsemle
- 15-20 dkg májkrém
- 15-20 dkg gomba
- 1 nagy csokor petrezselyem ...