Töltött csirkecomb kétféleképpen
sponsored links
Elnézést, Tücsi, elnézést Mindenki, aki tegnap várta az ajánlót, de nem gyõztem behozni a lemaradást. Késõ este lett, elálmosodtam, és lefeküdtem, de most folytatom és remélem még ma a végére érek. Ez a finomság szintén egy újragondolt, újrafotózott recept, ugyanis korábban már készítettem töltött csirkecombot, de azt nem sikerült ilyen szépen tálalni. Illetve mostanra megérett a gondolat, hogy más formában is kipróbáljam, lássuk, milyen lesz. Jelentem, jó lett mindkét változat, a fenti és a lenti képen látható változat is. Mivel mindkét változat többnyire ugyanazokból a hozzávalókból készült "ikerreceptet" készítettem, vagyis a kétféle változatot egy leírásba tömörítettem. Remélem, eligazodtok.
Töltött csirkecomb kétféleképpen
Elkészítési ideje: 1,5-2 óra. Mutatós, ízletes fogás, ami helyettesítheti a töltött bárányt azon családok húsvéti asztalán, akik nem kedvelik a bárányhúst.
Töltött csirkecomb: 3 csirkecomb (alsó-felsõ egyben) vagy 4 szelet kicsontolt felsõ csirkecomb, só, bors, pirospaprika, 1-2 cikk fokhagyma.
Töltelék: ...